میوه به یکی از میوه های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذاها و دسرهای متنوعی با استفاده از میوه به تهیه می گردد که همگی لذیذ و مطلوب هستند.
مردم شهرهای مختلف ایران، غذاهای مختلفی را برای شب عید آماده می نمایند. برای برخی ها غذای ظهر یا شب سال نو، رشته پلو است، برخی ها دلمه بار می گذارند و برخی دیگر هم با سبزی پلو ماهی سالشان را نو می نمایند. اگر شما هم هوادار سبزی پلو ماهی شب عید هستید، این...
برنج مهم ترین اصل آشپزی ما ایرانی هاست و ایرانی ها ماهرترین افراد در پخت این غله خوشمزه و البته مقوی هستند. همه ما می دانیم که برنج با آبکش شدن تقریبا تمام خواص خود را از دست می دهد. اما چون درست کردن برنج دمی یا کته را پر ریسک می دانیم و از شفته شدن آن می...
شما هم املت را با پوره گوجه فرنگی تهیه می کنید و گاهی پیاز سرخ شده یا سیب زمینی هم به آن اضافه می کنید؟ اگر املت دوست هستید، پیشنهاد می کنیم املت ریحان را برای صبحانه فردایتان آماده کنید و به جای پوره گوجه فرنگی، گوجه گیلاسی را به این ترکیب اضافه کنید.
ژله های رنگارنگ بیشتر از هر دسری مهمان هایتان را به اشتها می آورند. حتی ژله بستنی های ساده ای که برای تهیه کردنشان نیازی به خلاقیت یا صرف وقت زیاد ندارید هم می توانند میز غذای تان را متفاوت جلوه دهند. برای تهیه ژله بستنی، کافیست پودر ژله را تنها با آب گرم...
آش عباسعلی یکی از آش های سنتی ایران است که اصالت آن به شهر کرمانشاه بر می شود. این آش به علت داشتن گوشت و حبوبات یک وعده بسیار خوشمزه و مقوی برای افطاری است.
ما ایرانی ها به این معروف هستیم که حتی در گرم ترین روز سال هم حتما باید یک لیوان چای بنوشیم! چای کرک یکی از نوشیدنی های خوشمزه و فوق العاده پرانرژی است که هواداران بسیار زیادی هم در سراسر جهان دارد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپری تصویری خبرنگاران...
این سوپ بسیار خوش طعم است و مردم ترکیه آن را در روزهای سرد زمستان تهیه و با گوشت قلقلی سرو می نمایند.
در این مطلب از خبرنگاران به سراغ طرز تهیه فینگر فود برای مهمانی و تولد می رویم. فینگرفود به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی می تواند سرو گردد. خوبی فینگر فود این است که می توان چندین نمونه از آن را تهیه کرد و به عنوان میزبان همه ذائقه ها را راضی نگه داشت....
حتما با شکرک زدن و کپک زدن مربا روبرو شده اید. اما می دانید که به سادگی می توانید جلوی شکرک و کپک زدن را بگیرید؟ در سرویس علت شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا را به شما می گوییم و راه کارهایی را برای جلوگیری از کپک زدن و حل کردن مساله شکرک زدن مربا به شما ارائه...
خواص نعناع برای روزه داران در ماه رمضان چیست؟ همیشه نعنا به عنوان یکی از سبزیجات بسیار پرخاصیت و مفید شناخته می شده است. اما این گیاه تنها یکی از انواع سبزیجات در میان سبزی های خوردنی نیست بلکه از بهترین گیاهان دارویی مخصوصا برای روزه داران در ماه رمضان...
طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه بسیار هیجان انگیز است! با این کار می توان فضای شادی در منزل ایجاد کرد و برای لحظاتی همه در کنار هم از خوردن یک پیتزای خوشمزه لذت بسیاری ببرند. اما قبل از آن باید بدانید که مهم ترین بخش در تهیه پیتزا خانگی، درست کردن خمیر مناسب...
رولت تیرامیسو، همان طور که از اسمش پیداست، حاصل ترکیب شیرینی محبوب رولت با طعم بی نظیر دسر تیرامیسو است. تیرامیسو یکی از دسرهای پرطرفدار ایتالیایی در سطح دنیا است. به علت محبوبیت این دسر خوشمزه، درست کردن آن به اشکال متنوعی رایج شده است که شیرینی رولتی...
خیابان شیرازی یکی از معروف ترین خیابان های مشهد است که از یک طرف به میدان شهدا و از یک طرف به حرم مطهر امام رضا (ع) می رسد. فاصله کم و دسترسی خوب به حرم مطهر رضوی باعث شده است بسیاری از کسانی که به قصد زیارت به مشهد سفر می نمایند، هتل های این خیابان را برای...
کیک مهم ترین بخش از مجالس جشن تولد است. همه در اطراف کیک جمع می شوند، شمع های آن را روشن می کنند، آهنگ تولد خوانده می شود و پسر یا دختر خوش شانس با گفتن آرزو، شمع ها را فوت می کند. این یک لحظه جادویی است که البته با یک کیک خانگی خوشمزه و البته با تزیین های...
گفته می شود که ژلاتین برای تقویت مفاصل و ترمیم غضروف ها مفید است.بنابراین بهتر است از این دسر در جهت سلامتی خود نیز بهره ببرید.البته حرف و حدیث در خصوص ژلاتین زیاد است.قصد داریم در این مطلب در خصوص فواید ژلاتین صحبت کنیم.لطفاً با ما همراه باشید.
آیا از چربی ها می ترسید؟ اگر این چنین است بدانید که تنها نیستید. در چند دهه گذشته چربی های خوراکی بدنام شده اند و مواد خوراکی کم چرب و بدون چربی بسیار متداول گردیدند. حتی به ما گفته شد که برای داشتن سلامتی بهتر حتی باید چربی سالم را هم حذف کنیم. در حقیقت...
خبرنگاران:صحبت های جنجالی صبا راد و همسرش مانی رهنما درباره ترک ایران و مهاجرت به ترکیه و وطن باعث خشم کاربران شبکه های اجتماعی شده است.
سوپ کدو حلوایی یکی از سوپ های مخصوص پاییز و زمستان است. در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و تزیین آن و اینکه چگونه آن را به یک سوپ رستورانی تبدیل کنید آشنا خواهیم کرد.
خورش گیلاخه، یکی از خورش های محلی استان کردستان است که به دلیل روییدن گیاه گیلاخه در استان کردستان در این منطقه طبخ می گردد. گیلاخه در شهرهای دیگر نام های دیگر دارد.