خورشت قیمه با به، غذایی برای روزهای پاییزی

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، میوه به یکی از میوه های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذاها و دسرهای متنوعی با استفاده از میوه به تهیه می گردد که همگی لذیذ و مطلوب هستند.

خورشت قیمه با به، غذایی برای روزهای پاییزی

در میان همه خورشت هایی که با میوه تهیه می گردد، خورشت قیمه با به یکی از محبوب ترین ها است. این خورشت یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در فصل پاییز و زمستان می توان تهیه کرد. امروز در وبلاگ گردشگر مدرن دستور پخت خورشت قیمه با به را مشاهده می کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • گوشت خورشتی 200 گرم
  • لپه 1 پیمانه
  • به 2 عدد بزرگ
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده به مقدار لازم
  • کره 40 گرم
  • لیموترش 2 عدد
  • زردچوبه، ادویه گوشت، دارچین، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قیمه با به

1. لپه را شسته، در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب بپزید.

2. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید تا طلایی و سبک گردد. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض گردد.

3. ادویه گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه و نیمی از دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد آب جوش را تا جایی اضافه کنید که روی گوشت را بگیرد. سپس اجازه دهید با درب بسته به مدت تقریبا 2 ساعت بپزد.

4. در نیمه های زمان پخت گوشت، به را با پوست، به شکل دلخواه برش بزنید و به همراه کره و مابقی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.

5. بعد از خارج کردن به از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

6. وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجه فرنگی تفت داده و لپه پخته و آبکش شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله با احتیاط به خورشت آب جوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. نمک، زعفران و آب لیموترش را هم اضافه کنید و اجازه دهید خورشت، به جوش برسد.

7. بعد از کمی جوشیدن، تکه های به تفت خورده را اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه تا 1 ساعت به همراه خورشت بپزد. زمانی که به پخت و عطر و طعم آن به خورشت اضافه شد، آن را بچشید و در صورت علاقه کمی دیگر آب لیموترش یا شکر اضافه کنید.

دقت کنید که تکه های به خیلی کوچک نباشند که در خورشت له نشوند و بعلاوه پخت به احتیاج به زمان زیادی ندارد. خورشت شما آماده است. اگر به دستور پخت غذاهای ایرانی علاقه دارید، جوجه ترش دیگی، غذای اصیل گیلانی را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع غذاهای لذیذ خوشمزه ترین روش پخت سینه مرغ با سس قارچ را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "خورشت قیمه با به، غذایی برای روزهای پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت قیمه با به، غذایی برای روزهای پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید