برای همه ما آش یادآور آش رشته است اما تنوع آش های ایرانی آن قدر بالاست که می توان گفت هر شهر ایران آش سنتی و محلی خاص خودش را دارد و حتی تهیه آش ها در شهرهای مختلف به شکل های متفاوت تهیه می گردد. آش گوجه هم یکی از آش های اصیل است که در تهران و تبریز به روش...
زولبیا و بامیه شیرینی های خوشمزه ای هستند که با فرارسیدن ماه رمضان، در ویترین شیرینی فروشی ها به روزه داران و افراد عادی چشمک می زنند. مهم نیست شما روزه هستید یا خیر، زولبیا این شیرینی خوشمزه و شهد دار دل هر فردی را آب می نماید. روزه داران معمولا در ماه...
معجون لیمو به علت داشتن عسل، نعناع و دارچین یک معجون بی نظیر برای سرماخوردگی و گلودرد است که می توانید آن را همراه با آب جوش و یا چای میل کنید.
پیراشکی گوشت یک پیش غذا و فینگرفود بین المللی است که در اغلب کشورهای جهان جزو غذاهای محبوب محسوب می گردد. برای درست کردن پیراشکی گوشت می توانید از انواع و اقسام گوشت و سبزیجات به علاوه انواع پنیر بهره ببرید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران...
چه چیزی بیشتر از یک دسر خنک می تواند حال آدم را در یک عصر گرم تابستانی جا بیاورد؟ امروز می خواهیم روش تهیه فالوده کرمانی را با هم یادبگیریم. این دسر، برعکس فالوده شیرازی رشته رشته نیست، طرز تهیه اش آسان است و تا حد زیادی مطمئنیم که با یک بار امتحان کردن،...
استفاده از نارگیل در آشپزی و تهیه خوراکی ها و نوشیدنی ها به آنها طعم و عطر خاصی می بخشد. این میوه با خواص بی نظیرش از میوه های پرطرفدار در سراسر دنیا است.
خب درست کردن این غذا به اخلاق خوش بیشتر از هر چیزی نیاز داره. شما هم اول اخلاقت رو خوش کن بعد به تهیه غذا مشغول شو که طعم غذای کسی که خوش اخلاق باشه با کسی که بداخلاقه؛ زمین تا آسمون متفاوته.
آیس کافی توت فرنگی که ممکن است نام آن را به صورت آیس لاته توت فرنگی هم در منوی کافی شاپ ها ببینید، یکی از است که می توانید به عنوان یک نوشیدنی برای عصرانه سرو کنید. در دستور تهیه آیس کافی توت فرنگی از قهوه های مختلف می توان استفاده کرد و هر بار با به کار...
خبرنگارانـ کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک کره ای با گردو یکی از انواع کیک های خشک عصرانه است که به علت داشتن گردو...
در این مقاله از سری راهنماهای خرید خبرنگاران مگ این بار به سراغ معرفی انواع لوازم خانگی برقی ویژه همانند صبحانه ساز، کرسی برقی، میوه خشک کن، سبزی خردکن، پتوشوی، پاپ کورن ساز و بسیاری موارد دیگر می رویم و در کنار آن نکان مهم و کاربردی در خرید هر یک را...
یکی از متداول ترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک می دهد.
کباب تابه ای ترش یکی از انواع کباب های ما ایرانی ها می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید به راحتی این کباب ترش خوشمزه را داخل تابه با سیخ چوبی تهیه کنید. کباب تابه ای ترش مزه فوق العاده دارد و برای تنوع غذایی گزینه بسیار خوبی می باشد و شما...
خبرنگارانـ دسر ها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منو های خوشمزه رستوران ها هستند. دسر ها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها به هضم بهتر غذا یاری می نماید. دسر عیش السرایا یکی ازا نواع دسر های عربی خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب...
شما می توانید برای شام یا ناهار به راحتی تهیه کنید زیرا زمان بسیار کمی برای تهیه این پیراشکی ضروری است.
آز آنجایی که برخورداری از گاز رومیزی باکیفیت در مقدار سهولت و لذت آشپزی تأثیر بسیاری می گذارد، باید به سراغ نمونه های با کیفیت و مرغوب رفت. حتی کیفیت مناسب اجاق گاز موجب صرفه جویی در هزینه ها و مصرف گاز می گردد، در نتیجه خرید اصولی و انتخاب صحیح دارای...
شیرینی اتریشی یکی از انواع شیرینی های ساده کشور اتریش است که با طعم های متنوعی درست می گردد.
شما لازم نیست که ساحل باشید تا از سواحل و ورزش های آبی لذت ببرید. این استراحتگاه های دریاچه ای، آفتاب گرفتن، قایقرانی، پیاده روی و منظره ها عالی را در اختیارتان میگذارند. باید به زیباترین روستاهای دریاچه ای در دنیا سفر کرد و خاطره ها ثبت کرد. پس با ما در...
فینگرفود، سوپ سرد و حتی پیتزا با نام های محلی در غذاهای ایرانی و تهرانی بوده و بسیاری از مادربزرگ ها در آشپزخانه های خود این غذاها را طبخ می کردند. غذاهایی که به گفته علی سعادت جو مدرس و کارشناس آشپزی، با همه کیفیتش رو به فراموشی است. در حالی که ایران و...
کلوچه کدو حلوایی یکی از است که به عنوان عصرانه یا میان وعده با چای می توان آن را سرو کرد. کلوچه کدو حلوایی برای دورهمی شب یلدا نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله از در 2 روش طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی مغزدار خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
میوه به یکی از میوه های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذاها و دسرهای متنوعی با استفاده از میوه به تهیه می گردد که همگی لذیذ و مطلوب هستند.