طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان؛ هنر یا شیرینی پزی؟ گام به گام با طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، هر آنچه که ساده و سریع در دسترس ما قرار گیرد، لذت بخش خواهد بود. اگر آن چیز بیسکوییت یا شیرینی خوشمزه ای باشد، این لذت دو چندان می گردد. اما گاهی ما هوس می کنیم که خودمان دست به کار شویم. اگر آن شیرینی خوشمزه، با دستان خود ما آماده گردد چه؟

طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان؛ هنر یا شیرینی پزی؟ گام به گام با طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان

زمانی که فرزند ما آن بیسکوییت را به دهان بگذارد و در چهره اش رضایتمندی نقش ببندد، کار تمام است. نه تنها طعم به یاد ماندنی یک شیرینی خوشمزه را به او چشانده ایم، بلکه به جای خرید یک بیسکوییت آماده، این کار را خود ما با عشقی که به او داریم، انجام داده ایم.

به همین دلیل در این نوشتار برای تمام کسانی که می خواهند بیسکوییتی با عصاره ی عشق پدر و مادری درست نمایند، طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان را آموزش می دهیم.

اگر کودکی سخت گیر و بد غذا دارید حتما در خانه این بیسکوییت را برای کودک خود درست کنید. بیسکویت مدل جغد، احتمالا برای کودک شما مجذوب کنندهیت لازم را برای خورده شدن داشته باشد!

بیسکویت مدل جغد با تزیین مارزیپان برای بچه ها مجذوب کننده است.

روش تهیه بیسکوییت های عروسکی، صرفا یک دستور پخت ساده نیست. آمیزه هایی از هنر شیرینی پزی و جلوه ای از خلاقیت فردی است. اگر تا سرانجام این طرز تهیه با ما همراه باشید، به این موضوع پی خواهید برد.

گام به گام با طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان

اندازه کالری در هر 100 گرم480
زمان آماده سازی120 دقیقه
زمان لازم برای پخت5 الی 10 دقیقه
تعداد نفرات10 نفر

قبل از پرداختن به مواد مورد احتیاج و مراحل تهیه این بیسکوییت خوشمزه، باید به چند نکته ضروری اشاره کنیم. زمان آماده سازی مواد برخلاف زمان پخت، کمی طولانی است. با این حال باید با صبوری و به نوبت مراحل را طی کنید. توجه داشته باشید که در طرز تهیه بیسکویت تزئینی باید حوصله به خرج دهید. بعد از پخت بیسکوییت، برای تزیین زمانی طولانی ضروری است که سرد شوند. در همین زمان نوبت به تهیه خمیر مارزیپان می رسد. طرز تهیه خمیر مارزیپان هم در همین مقاله به شما آموزش داده خواهد شد.

مواد مورد احتیاجاندازه لازم
آرددو و نیم لیوان
کره200 گرم
پودر قند1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
اسانس وانیلچند قطره
جوش شیرین یا بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
خمیر مارزیپانبه اندازه لازم
رنگ های خوراکیبه اندازه لازم

طرز تهیه بیسکویت جغد با تزئین مارزیپان

گام اول:

قبل از آغاز کار تخم مرغ و کره را از یخچال خارج کنید. در این حالت کره نرم شده و هم دمای محیط می گردد. کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید. این کار با یاری همزن و تا کرم رنگ و کشدار شدن مواد انجام می گردد.

گام دوم:

در این مرحله اسانس وانیل را اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ را که هم دمای محیط شده است اضافه نموده و همزدن را تا یکنواختی مواد ادامه می دهیم.

گام سوم:

آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط، الک و به مواد خمیر خود اضافه می کنیم.

گام چهارم:

خمیر را با دست مخلوط کنید. با یاری انگشتانتان آن را ورز دهید. تا زمانی به کار خود ادامه دهید که خمیر یکدست گردد. اگر زیاده روی کنید، خمیر روغن می اندازد.

اگر مراحل آماده سازی بیسکویت جغد را با دقت طی کنید، از نتیجه کار راضی خواهید بود.

گام پنجم:

خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید. به مدت 15 دقیقه در جا یخی یخچال یا فریزر بگذارید تا سفت گردد.

گام ششم:

روی میز کار خود کاغذ روغنی پهن کنید. با یاری وردنه خمیر را نازک کنید. با استفاده از یک قالب گرد، آن را قالب بزنید. در این مرحله باید فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. در ادامه روی سینی فر کاغذ روغنی پهن نموده و قالب های بیسکوییت را با کمی فاصله نسبت به یکدیگر روی سینی بچینید. سینی را داخل فر گذاشته و به مدت 5 الی 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت ها بپزند. البته حتما از دقیقه 5 به بعد مرتب بیسکویت ها را آنالیز کنید.

به دلیل نازکی، بیسکوییت ها بسیار ترد و شنماینده اند. اجازه دهید سرد شوند. آن ها را برای حدود سه ساعت به حال خود رها کنید. در این مرحله از طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان، نوبت به تهیه خمیر مارزیپان می رسد.

روش تزیین بیسکویت با خمیر مارزیپانی

توجه داشته باشید که برای آماده سازی خمیر، به زمانی حدود 30 دقیقه احتیاج دارید.

مواد مورد احتیاجاندازه لازم
گلاب2 قاشق غذاخوری
پودر بادام 400 گرم
شکر 200 گرم
سفیده تخم مرغ1 عدد بزرگ
پودر قندبه اندازه لازم

مرحله اول:

ابتدا پوست بادام را جدا کنید. برای این کار ترکیبی از آب و گلاب را داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا به نقطه جوش برسد. بادام را به آن اضافه می کنیم. بعد از سه دقیقه بلافاصله بادام ها را با آب سرد، آبکش نموده و در همان حال پوست آن ها را جدا می نماییم. آب بادام های پوست کنده شده را خشک و آن ها آسیاب و الک می کنیم. باید کاملا پودر شوند. در این صورت خمیر بهتری خواهیم داشت.

مرحله دوم:

آب، گلاب و شکر را مخلوط نموده و روی گاز قرار دهید. اجازه دهید شربت به مدت کوتاهی نزدیک به یک دقیقه بجوشد. شربت نباید غلیظ گردد. از روی گاز برداشته و با اضافه کردن بادام، هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.

سفیده تخم مرغ را نیز به خمیر اضافه نموده و با مواد ترکیب کنید. مجدد ظرف را روی گاز قرار دهید و خمیر را تا پخته شدن تخم مرغ مخلوط کنید. این مرحله حدود سه دقیقه طول می کشد.

مرحله سوم:

ظرف را از روی گاز بردارید. خمیر بسیار چسبنده است. اجازه دهید کمی سرد گردد. (در حدی که دست را نسوزاند.) روی میز کار خود، اندازه پودر قند ریخته و خمیر را پهن کنید. روی خمیر و دستان خود پودر قند بریزید و عملیات ورز دادن را آغاز کنید. این کار را تا زمانی انجام دهید که خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد.

در صورت لزوم اندازهی پودر قند به خمیر اضافه کنید. خمیر یکدست شما آماده می گردد. توجه داشته باشید که این خمیر در صورت مجاورت طولانی مدت هوا، سفت و غیر قابل استفاده خواهد شد. بنابراین آن را داخل کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری می کنیم تا بیسکوییت کاملا آماده تزیین گردد.

خمیر مارزیپان با قالب مخصوص به شکل دلخواه تغییر دهید.

رنگ آمیزی خمیری شیرینی ها

بیسکوییت مدل جغد به رنگ های خاکستری، سبز، سفید، مشکی، شکلاتی و هر رنگی که شما صلاح بدانید، احتیاج دارد. رنگ های خوراکی را در هنگام ورز دادن به خمیر اضافه کنید. خمیر را به بخش های مختلف تقسیم نموده و هر کدام را به رنگ دلخواه درآورید. سپس در یخچال نگهداری کنید.

سخن سرانجامی

بخش نهایی هم شامل کمی ظریف کاری می گردد. خمیر مارزیپان را به شکل جغد قالب زده و با یاری کمی آب روی بیسکوییت بچسبانید. در این مقاله طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان را به شما آموزش دادیم. اگر به این نوع شیرینی پزی علاقه دارید، طرز تهیه انواع بیسکوییت فانتزی و تزیینی را مطالعه کنید.

اگر به هر دلیلی، مثل کمبود وقت یا انرژی حوصله آشپزی و شیرینی پزی را ندارید هم جای نگرانی نیست. هر کجا که باشید می توانید با استفاده از سرویس های سفارش آنلاین شیرینی، هر نوع شیرینی را به راحتی و در عرض چند دقیقه سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان؛ هنر یا شیرینی پزی؟ گام به گام با طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان؛ هنر یا شیرینی پزی؟ گام به گام با طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید