2 طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی و خمیر یوفکا
به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، پیراشکی گوشت یک پیش غذا و فینگرفود بین المللی است که در اغلب کشورهای جهان جزو غذاهای محبوب محسوب می گردد. برای درست کردن پیراشکی گوشت می توانید از انواع و اقسام گوشت و سبزیجات به علاوه انواع پنیر بهره ببرید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران طرز تهیه پیراشکی گوشت را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر
مواد لازم پیراشکی گوشت (برای 6 نفر)
- گوشت گوساله: 700 گرم (از گوشت چرخ نموده هم می توانید بهره ببرید)
- برگ بو: 4 عدد
- نمک کاشر: به میزان دلخواه
- روغن زیتون فرابکر: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز سفید: نصف یک پیاز میانه
- فلفل دلمه ای: ¼ یک عدد ریز خرد شده
- سیر: 2 حبه رنده شده
- پیاز قرمز: یک عدد کوچک ریز خرد شده
- پیازچه: 1 عدد ریز خرد شده
- فلفل پاپریکا: 2 قاشق مرباخوری
- ادویه اسپانیایی: 2 قاشق چای خوری (ادویه اسپانیایی را به صورت آماده از هایپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ یا مغازه های ادویه فروشی می توانید تهیه کنید. محتویات ادویه اسپانیایی عبارت است: شکر، فلفل قرمز خشک شده، پاپریکای شیرین خرد شده، نمک دریایی، پیاز، رزماری، سیر، فلفل سیاه، آویشن، جعفری)
- پونه کوهی: ¼ قاشق چای خوری
- زیره سبز: ¼ قاشق چای خوری آسیاب شده
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان دلخواه
مواد لازم برای خمیر پیراشکی گوشت
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 1 و ½ قاشق غذاخوری
- کره بدون نمک نرم شده در دمای اتاق: 1 و ½ قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق غذاخوری
- آرد گندم یا آرد ذرت: 3 و ½ پیمانه
- آرد همه منظوره یا همان آرد ساده: ¼ پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس پیراشکی گوشت
- گشنیز تازه: 1 و ¼ پیمانه
- روغن زیتون فرابکر: 1 و 1/4 پیمانه
- آووکادو له شده: 1 عدد میانه
- فلفل سبز: ¼ پیمانه ریز خرد شده
- پیاز قرمز کوچک: 1 عدد ریز خرد شده
- سرکه سفید: 4 قاشق غذاخوری
- سیر: 1 حبه رنده شده
- فلفل سیاه تازه و نمک کاشر به میزان دلخواه
مراحل طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر
برای درست کردن پیراشکی گوشت ضروری است که ابتدا خمیر آن را آماده کنید. برای طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده می توانید فقط مواد داخل پیراشکی را آماده نموده و داخل خمیر یوفکا یا سایر انواع خمیر بپیچید. برای مشاهده مراحل تهیه پیراشکی گوشت مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: گوشت را بپزید
برای تهیه پیراشکی گوشت، ابتدا مواد داخل پیراشکی را تهیه کنید. یک عدد برگ بو، 1 قاشق غذاخوری نمک و میزانی آب را در یک قابلمه بریزید و اجازه بدهید به دمای جوش برسد. بعد از این که آب به دمای جوش رسید شعله گاز را کم کنید و تکه های گوشت گوساله را داخل آب بیندازید.
یک ساعت و نیم زمان برای پختن گوشت کافی است. بعد از پخته شدن گوشت آن را از آب خارج کنید و با چنگال ریش ریش کنید. آب گوشت را نگه دارید. برای تهیه این پیراشکی از گوشت چرخ نموده هم می توانید بهره ببرید. در این صورت گوشت را با پیاز و ادویه جات تفت دهید.
در صورت تمایل انواع گوشت مثل ،، و را می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.
مرحله دوم: مایه پیراشکی گوشت را آماده کنید
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، سیر و پیاز قرمز خرد شده را به روغن اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند. حالا ادویه اسپانیایی، فلفل پاپریکا، پونه کوهی، زیره سبز و ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه را هم اضافه کنید. کمی که ادویه ها تفت خورد و بوی خامی آن ها گرفته شد، گوشت های ریش ریش شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک پیمانه از آبگوشت را هم که کنار گذاشته بودید به مواد اضافه کنید. روی شعله ملایم گاز مواد فوق را حدود 10 دقیقه نگه دارید تا آب گوشت تبخیر گردد و یک مایه گوشتی غلیظ به دست بیایید.
در صورت تمایل انواع از جمله، انواع ، ، و را می توانید به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله سوم: طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت نرم و لطیف
برای درست کردن خمیر پیراشکی گوشت، سه و نیم پیمانه آب گرم، شکر، روغن مایع، کره نرم شده و نمک را در یک ظرف میانه با هم مخلوط کنید. کره باید آب گردد. حالا آرد ذرت (یا آرد گندم) و آرد چند منظوره را کم کم به مواد فوق اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاورید.
روی سطح کارتان میزانی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید. هر عدد خمیر برای پیراشکی باید به میزان نصف یک پیمانه باشد. برای درست کردن این پیراشکی از خمیر جادویی هم بهره ببرید. طرز تهیه خمیر جادویی را بلد هستید؟
، ، ، انواع از جمله و را می توانید از فروشگاه های به روش حضوری، تلفنی یا اینترنتی بخرید.
مرحله چهارم: مواد پیراشکی را در خمیر بریزید
با وردنه هر عدد خمیر را به صورت گرد و دایره ای شکل باز کنید. قطر هر عدد خمیر پیراشکی باید 20 سانتی متر باشد. برای هر عدد پیراشکی 2 تا سه قاشق غذاخوری مایه گوشت پیراشکی را روی خمیر بریزید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید. برای این که لبه های خمیر خوب به هم بچسبند نوک انگشتانتان را با آب خیس کنید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید.
مرحله پنجم: پیراشکی گوشت را در فر بگذارید
دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در یک ماهیتابه گود تا عمق 3 سانتی متری روغن مایع بریزید. روغن را خوب گرم کنید. با دقت هر عدد پیراشکی را در روغن بیندازید و روی شعله ملایم گاز سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف پیراشکی 4 دقیقه زمان کافی است. وقتی که سطح خمیر طلایی شد پیراشکی را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی ضخیم بگذارید تا روغن پیراشکی گرفته گردد.
طرز تهیه سس پیراشکی گوشت
برای درست کردن سس پیراشکی گوشت، گشنیز ساطوری خرد شده، روغن زیتون، آووکادو له شده، فلفل دلمه ای ریز خرد شده، پیازچه ریز خرد شده، سرکه سفید و سیر را در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید. سپس 1 قاشق چای خوری نمک و 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه اضافه کنید و باز هم میکس کنید تا یک سس یکدست و صاف به دست بیایید.
¼ پیمانه آب به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس شما آماده است، آن را با پیراشکی گوشت خوشمزه و لذیذ سرو کنید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی
اگر می خواهید به پیراشکی گوشت، سیب زمینی هم اضافه کنید، به میزان 2 تا 3 سیب زمینی میانه را آبپز کنید و پوست آن ها را بگیرید. سپس آنها را بکوبید تا له و پوره شوند. سیب زمینی های پوره شده را به مایه پیراشکی گوشت اضافه کنید و همه مواد را داخل خمیر بریزید و پیراشکی را بپیچید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا
مواد لازم برای تهیه خمیر یوفکا با ماست
- زرده تخم مرغ: 2عدد
- ماست: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 1/8 قاشق چای خوری
- وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
- روغن: 3 قاشق غذاخوری
- آرد ذرت: به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا
را می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری، آنلاین یا تلفنی بخرید. اگر می خواهید خودتان خمیر یوفکا را در خانه تهیه کنید، مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: مایه پیراشکی و خمیر یوفکا را آماده کنید
ابتدا مایه پیراشکی گوشت را به روش بالا آماده کنید. برای تهیه خمیر یوفکا ابتدا آرد را با نمک مخلوط نموده و 3 تا 4 بار الک ریز کنید تا سبک گردد. سپس این ترکیب را در کاسه بریزید و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست، روغن مایع را به آن اضافه نموده و مواد را باهم مخلوط کنید تا خمیری سفت و منسجم به دست بیاید. خمیر آماده را داخل کیسه فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید.
، و را می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.
مرحله دوم: خمیر یوفکا را پهن کنید
قبل از پهن کردن خمیر، میزان خیلی کمی آرد روی خمیر بپاشید و چند ثانیه ورز مجدد دهید. روی سطح کار میزانی آرد بپاشید. خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک، پهن و باز کنید. سپس خمیر را برش بزنید و مانند روش قبل مایه پیراشکی گوشت را در آن بریزید. بقیه مراحل را مانند روش بالا ادامه دهید و پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا درست کنید.
سوالات متداول
طرز تهیه پیراشکی گوشت داخل توستر چگونه است؟
برای تهیه پیراشکی گوشت داخل توستر، باید خمیر و مایه پیراشکی را به شیوه روش بالا آماده کنید. سپس آنها را در سینی توستر بچینید. سینی را داخل توستر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با دمای 160 درجه قرار بدهید. تا پیراشکی هایتان آماده گردد.
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر نانوایی چگونه است؟
برای تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی، خمیر را از نانوایی بخرید سپس آن را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه باز کنید. خمیر ها را به صورت دایره ای برش بزنید و مایه پیراشکی گوشت را در آن بریزید و پیراشکی را بپیچید. بقیه مراحل را مانند روش اول ادامه دهید.
منبع: افق کوروش