طرز تهیه رولت تیرامیسو

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، رولت تیرامیسو، همان طور که از اسمش پیداست، حاصل ترکیب شیرینی محبوب رولت با طعم بی نظیر دسر تیرامیسو است. تیرامیسو یکی از دسرهای پرطرفدار ایتالیایی در سطح دنیا است. به علت محبوبیت این دسر خوشمزه، درست کردن آن به اشکال متنوعی رایج شده است که شیرینی رولتی هم یکی از آنهاست. این دسر و شیرینی بافت نرم و طعم نسکافه ای مطبوعی داشته و یک گزینهٔ ایده آل برای عصرانه و میان وعده نیز محسوب می گردد. در این مقاله از بلاگ خبرنگاران ، طرز تهیه رولت تیرامیسو به صورت مرحله به مرحله و آسان آموزش داده خواهد شد تا بتوانید این دسر محبوب را در خانه درست نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه رولت تیرامیسو

مواد اولیه رولت تیرامیسو

پیش از پرداختن به آموزش دستور پخت رولت تیرامیسو، مواد لازم به تفکیک معرفی می شوند. برای درست کردن رولت تیرامیسو در خانه، به سه دسته مواد مختلف جهت درست کردن کیک رولت، فیلینگ خامه ای و شربت نسکافه ای احتیاج دارید.

مواد لازم برای رولت

  • آرد: نصف پیمانه + اندازه کمی برای آردپاشی
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • شکر: نصف پیمانه و 2 قاشق غذاخوری (به صورت جداگانه)
  • پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری (دلخواه)
  • کره ذوب شده: 50 گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • کرم تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری (دلخواه)

مواد لازم برای فیلینگ خامه ای

  • خامه منجمد قنادی: نصف پیمانه (دلخواه)
  • پنیر ماسکارپونه: 225 گرم
برای خرید خامه از وبلاگ گردشگر مدرن کلیک کنید!

مواد لازم برای شربت نسکافه

  • نسکافه: 2 قاشق چایخوری
  • آب: نصف پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: به صورت دلخواه برای تزئین

نکات مهم

  • رولت تیرامیسو در دسته کیک و شیرینی - شیرینی تر واقع شده است.
  • زمان مورد احتیاج برای آماده سازی 90 دقیقه و زمان مورد احتیاج برای پخت 15 دقیقه است.
  • مواد اولیه در این دستور، برای 8 نفر مناسب است.
  • رولت تیرامیسو را می توانید به عنوان دسر یا میان وعده با چایی یا قهوه میل کنید.
  • نصف پیمانه و 2 قاشق غذاخوری شکر به صورت جداگانه به مواد اضافه خواهند شد.
  • دلیل اضافه کردن نشاسته ذرت، لطیف شدن بافت کیک بوده و این ماده اختیاری است.
  • کرم تارتار نیز اختیاری بوده و به پف کردن سفیدهٔ تخم مرغ یاری می نماید.
  • خامه منجمد قنادی را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه نموده و یا به وسیله وب سایت وبلاگ گردشگر مدرن سفارش دهید. در صورت عدم دسترسی، می توانید از طرز تهیه رولت تیرامیسو بدون خامه قنادی که در خاتمهی مقاله آموزش داده خواهد شد، بهره ببرید.
حتما بخوانید: طرز تهیه دسر پاناکوتا اصل؛ سفر به قلب ایتالیا

طرز تهیه رولت تیرامیسو به صورت مرحله به مرحله

درست کردن رولت تیرامیسو در 4 مرحله صورت می گیرد: پختن نان رولت، درست کردن مواد خامه ای میانی، تهیه سیروپ نسکافه، و در نهایت رول کردن نان و خامه و تزئین رولت. برای مشاهدهٔ دستور رولت تیرامیسو در هر مرحله با ما همراه باشید.

دستور پخت رولت

سینی پخت نان را آماده کنید

  • قبل از هر کاری، سینی فر را چرب نموده و سپس یک کاغذ شیرینی پزی داخل سینی قرار دهید. کاغذ شیرینی پزی را نیز با کمی چرب کنید.
  • داخل سینی و روی کاغذ روغنی آرد بپاشید و سینی را به خوبی تکان دهید تا آرد به طور یکنواخت در همهٔ قسمت ها پخش گردد. سپس سینی را برگردانید تا آردهای اضافه آن جدا شوند.
  • ابعاد سینی باید 30x 40 باشد. اما شما می توانید از سینی با سایز 35 تا 45 نیز بهره ببرید. در حالت دوم نان شیرینی شما کمی نازکتر خواهد بود.
حتما بخوانید: طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

خمیر زرده و آرد را آماده کنید

  • یک قاشق از آرد را با یک قاشق نشاسته ذرت مخلوط نموده و الک کنید. سپس آن را به آرد اضافه کنید.
  • تخم مرغ ها را از یخچال خارج نموده و بلافاصله زرده و سفیدهٔ آنها را از هم جدا کنید. زیرا جدا کردن زرده و سفیده در حالت سرد بسیار راحت تر است. برای بهتر شدن فرم سفیدهٔ تخم مرغ نباید کوچکترین اثری از چربی و زرده داخل آن باقی بماند.
  • حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید تا تخم مرغ ها به دمای محیط برسند. از ظرف درب دار برای نگهداری تخم مرغ ها بهره ببرید تا مواد اضافی و قطرات آب داخل ظرف نیفتد.
  • وانیل و نصف پیمانه شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه نموده و با سرعت بالای همزن، هم بزنید. حدود 7 الی 10 دقیقه به این کار ادامه دهید تا مایع به غلظت و حجم و مناسب برسد و به رنگ کرمی روشن درآید.
  • ابتدا حدودی نیمی از آرد را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه نموده و به آرامی با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. وقتی آرد و زردهٔ تخم مرغ خوب مخلوط شدند، بقیه آرد را نیز اضافه نموده و مجدداً هم بزنید تا خمیر زرده و آرد آماده گردد.

سفیده تخم مرغ را هم بزنید

  • پره های همزن را شسته و به طور کامل خشک کنید تا کوچکترین اثری از آب و چربی رو آن باقی نماند. سپس در یک ظرف کاملاً خشک و تمیز شیشه ای یا فلزی، سفیده های تخم مرغ را تا حدی هم بزنید تا مایع کف داری تشکیل گردد.
  • در این مرحله، نمک و کرم تارتار را اضافه کنید. اضافه کردن کرم تارتار اختیاری است. با این حال بهتر است حتماً آن را اضافه کنید تا سفیده بیشتر پف کند. از آنجایی که در این کیک از بیکینگ پودر استفاده نمی گردد، فرم دادن به سفیده اهمیت زیادی دارد.
  • پس از اضافه کردن نمک و کرم تارتار، مجدداً با سرعت میانه همزن آغاز به همزدن سفیده ها کنید. به تدریج سفیدهٔ تخم مرغ حجم گرفته و به رنگ سفید متمایل می گردد.
  • تا مرحله ای به هم زدن ادامه دهید که به سافت پیک برسید. منظور از سافت پیک در هم زدن سفیدهٔ تخم مرغ، مرحله ای است که اگر همزن را از داخل ظرف بیرون بکشید، قله ای با نوک نرم ایجاد شده و به سمت پایین برگردد. این به این معنی است که هنوز سفیده کاملاً فرم نگرفته است.
  • در مرحلهٔ سافت پیک، 2 قاشق غذاخوری شکر را به مخلوط اضافه نموده و مجدداً به هم زدن ادامه دهید.
  • در حالتی که به استیف پیک می رسید هم زدن را متوقف کنید. منظور از استیف پیک حالتی است که وقتی همزن را از داخل ظرف بیرون می آورید قله بسیار نوک تیزی از سفیده ٔ تخم مرغ روی همزن ایجاد شده و جای همزن کاملاً داخل ظرف قابل تماشا است.
  • بعد از رسیدن به حالت استیف پیک نباید به هم زدن ادامه دهید. در غیر این صورت، سفیده ها از فرم ایده آل خود خارج خواهند شد.
حتما بخوانید: دستور پخت شیرینی میکادو برای انواع میهمانی ها

سفیدهٔ فرم گرفته را به خمیر آرد و زرده اضافه کنید

  • ابتدا حدود یک چهارم از سفیده را به ظرف حاوی خمیر زرده و آرد اضافه نموده و با لیسک به آرامی هم بزند تا مخلوط شوند.
  • به صورت مرحله به مرحله و با احتیاط، باقی سفیده ها را نیز به خمیر اضافه کنید. مخلوط را با فشار شدید هم نزنید تا پف سفیده ها از بین نرود. در این مرحله باید آرام و با حوصله کار کنید.

سایر مواد را اضافه کنید

  • کره را که پیش از این ذوب نموده اید و کاملاً خنک شده است، در ظرف مناسبی بریزید.
  • تقریباً نیم پیمانه از خمیر رولت را به کره اضافه نموده و با لیسک هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
  • مخلوط کره و خمیر را به ظرف اصلی حاوی خمیر رولت اضافه نموده و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل گردد. در این مرحله، مایهٔ رولت باید حالت پفکی، غلیظ و حجیم داشته و بسیار سبک باشد.
برای خرید افزودنی های شیرینی پزی از وبلاگ گردشگر مدرن کلیک کنید!

مایهٔ رولت را داخل سینی فر ریخته و در دمای 180 درجه بپزید

  • مایه را به آرامی داخل سینی فر که پیش از این آماده نموده اید بریزید.
  • برای صاف کردن مایه و پخش کردن آن روی سینی، از یک لیسک یا کارد بهره ببرید و سعی کنید تا مایه سطحی کاملاً صاف و یکدست داشته باشد.
  • چند بار سینی را به روی میز کار بکوبید تا حباب های حبس شده داخل خمیر آزاد شوند.
  • فر را با دمای 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه گرم کنید. سپس سینی را داخل فر قرار دهید.
  • صبر کنید تا کیک پخته شده و طلایی گردد. زمان پخت، به عملکرد فر بستگی دارد و بهتر است به جای در نظر گرفتن یک زمان خاص، به رنگ و بافت کیک توجه کنید. زمانی که نان رولت پخته گردد رنگ طلایی خواهد داشت. بعلاوه اگر دست خود را به آرامی روی آن فشار دهید، به سرعت جای انگشت شما روی کیک پر شده و اثری از فشار دست شما باقی نخواهد ماند.

نان رولت را از فر خارج نموده و رول کنید

  • سینی را از داخل فر خارج نموده و بلافاصله 2 قاشق پودر قند را که پیش از این آماده نموده اید روی کیک الک کنید.
  • یک پارچهٔ تمیز یا کاغذ شیرینی پزی روی سطح کیک پهن کنید. سپس یک سینی بزرگتر روی آن قرار داده و کیک را برگردانید تا از سینی فر جدا گردد.
  • کاغذ شیرینی پزی چسبیده به نان رولت را که در مرحلهٔ اول داخل سینی فر قرار داده بودید، از کف کیک جدا کنید.
  • به آرامی و با یاری پارچه یا کاغذ شیرینی پزی که روی نان قرار داده بودید، نان رولت را رول کنید. این مراحل باید سریع و قبل از سرد شدن کیک انجام گردد. در غیر این صورت احتمال شکستگی نان زیاد است.
  • شما می توانید نان را به صورت طولی یا عرضی رول کنید. در صورتی که نان را در جهت سمت بلند آن رول کنید، یک رول کوتاه و ضخیم خواهید داشت. در صورتی که نان را از سمت کوتاه آن رول کنید، یک رول بلند و نازک خواهید داشت.
  • اگر کیک شما در حین رول کردن کمی دچار شکستگی شد، نگران نباشید. این مشکل در حین اضافه کردن فیلینگ خامه ای تا حدی قابل حل است.
  • رولت را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک گردد.

مراحل درست کردن فیلینگ خامه ای رولت

خامه را فرم دهید

  • خامه منجمد قنادی را در دمای محیط قرار دهید تا ذوب شده و به صورت بستنی نرم درآید.
  • خامه را به همزن هم بزنید تا به تدریج سفت گردد.
  • زمانی که رد همزن روی خامه به جای مانده و خامه از روی پره های همزن سرازیر نگردد، خامه کاملاً فرم گرفته است.
  • رسیدن خامه به حالت سافت پیک (که پیش از این شرح داده شد) نیز کافیست و لازم نیست حساسیت بیش از حد در این مورد به خرج دهید.
حتما بخوانید: طرز تهیه خامه کیک قنادی

پنیر ماسکارپونه را هم بزنید و با خامه مخلوط کنید

  • پنیر ماسکارپونه باید در دمای محیط بوده و زیاد سرد نباشد.
  • پنیر را با همزن هم بزنید تا نرم و کرمی گردد.
  • به صورت دلخواه می توانید حدود یک چهارم قاشق چایخوری دارچین به پنیر اضافه کنید.
  • خامه فرم گرفته را کم کم به پنیر اضافه نموده و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید.

درست کردن شربت نسکافه ای تیرامیسو

  • نسکافه، آب و شکر را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
  • مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر داخل آب حل گردد.
  • حرارت شعله را کم نموده و اندازهی صبر کنید تا شربت روی حرارت جوشیده و غلیظ گردد. حدود 5 الی 6 دقیقه برای این منظور کافی است.

طرز درست کردن و تزئین رولت تیرامیسو

  • رولت خنک شده را روی یک کاغذ شیرینی پزی باز کنید.
  • با برس تمامی سطح کیک رولت را به سیروپ نسکافه ای که در مرحلهٔ قبلی درست نموده اید و خنک شده است آغشته کنید. دقت کنید که هیچ بخشی از کیک بدون سیروپ باقی نماند تا کیک شما به خوبی طعم نسکافه را بگیرد.
  • حال مواد خامه ای فیلینگ را به روی نان اضافه کردن با لیسک پخش کنید تا به صورت یکنواخت کل سطح نان را پر کند. یک سانتی متر ابتدایی و خاتمهیی کیک (در جهتی که می خواهید رول کنید) را خالی بگذارید. باقی مواد را برای تزئین روکش خامه نگه دارید.
  • نان آغشته به مواد خامه ای فیلینگ را مجدداً رول کنید طوریکه در نهایت درز رولت در پایین قرار گیرد.
  • رولت را در یک کاغذ شیرینی پزی یا فویل آلومینیومی پیچیده و به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت نموده و سفت گردد. در حالت ایده آل بهتر است یک شب رولت داخل یخچال باقی بماند.
  • پس از آنکه رولت را از یخچال بیرون آوردید، روی آن را با به جای ماندهٔ مواد فیلینگ، به یاری لیسک خامه کشی کنید. برای صاف شدن روکش خامه ای، می توانید از یک طلق یاری بگیرید. طلق را به شکل قوسی در دست گرفته و چند بار از ابتدا تا خاتمه روی سطح خامه ای بکشید تا خامه صاف گردد.
  • در نهایت روی خامه را با الک کردن پودر کاکائو تزئین کنید. قبل از اضافه کردن پودر کاکائو، می توانید به یاری قیف و ماسوره، طرح خامه ای دلخواه خود را روی کیک درست کنید.

نکات مهم دستور رولت تیرامیسو

  • اگر دوست دارید رولت تیرامیسو شما رنگ تیره تر و طعم نسکافه ای بیشتری داشته باشد می توانید هنگام اضافه کردن وانیل به زردهٔ تخم مرغ، اندازهی پودر نسکافه و پودر کاکائو را نیز به ترکیب اضافه کنید. برای این منظور یک قاشق چایخوری پودر کاکائو و 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه را در 4 قاشق غذاخوری آب جوش حل نموده و به زرده اضافه کنید. بعد از اضافه کردن آب جوش، مواد را با سرعت بالای همزن هم بزنید تا تا تخم مرغ ها آب پز نشوند.
  • اگر رولت شما بیش از حد خشک شده است و نگران شکستن آن در هنگام رول کردن هستید، کناره های آن را با چاقو برش زده و برای یکی دو ساعت داخل سفره قرار دهید تا نرم گردد.
حتما بخوانید: دستور پخت شیرینی نارگیلی

طرز تهیه رولت تیرامیسو بدون خامه قنادی

در صورتی که به هر دلیلی نمی خواهید از خامه قنادی برای درست کردن رولت تیرامیسو بهره ببرید، می توانید آن را با خامه صبحانه و شکر جایگزین نموده و باقی مراحل را طبق دستورالعمل انجام دهید. در ادامه طرز درست کردن خامه فرم گرفته با خامه صبحانه آموزش داده می گردد.

  • نصف پیمانه خامه و یک چهارم پیمانه شکر را در یک ظرف فلزی ریخته و با چنگال مخلوط کنید. دقت کنید که قبل از هم زدن، آب اضافی خامه را گرفته باشید.
  • ظرف حاوی مخلوط خامه و شکر را در یخچال فریزر قرار دهید تا به خامهٔ یخی تبدیل گردد.
  • هر نیم ساعت یک بار خامه را از یخچال فریزر خارج نموده و هم بزنید تا همه قسمت های مخلوط به خوبی یخ بزند.
  • زمانی که خامه به خوبی حالت یخی به خود گرفت، آن را از یخچال خارج نموده و با همزن هم بزنید. هم زدن را تا مرحله ای ادامه دهید که خامه کاملاً سفت شده و فرم بگیرد.
  • وقتی به حالتی رسیدید که با برعکس کردن ظرف، خامه سرازیر نگردد، خامهٔ فرم گرفته شما آماده است.
حتما بخوانید: شیرینی ماکارون اصل فرانسه + ترفندهای حرفه ای

دستور رولت تیرامیسو به روش ساده و سریع

نان رولت که در این دستور پخت رولت تیرامیسو آموزش داده شد، از انواع کیک اسفنجی است و بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. در صورتی که فرصت کافی برای طی کردن این مراحل در اختیار ندارید، می توانید از روش های دیگری برای پختن کیک بهره ببرید. در ادامه به 2 روش آسان برای پخت رولت ساده می پردازیم.

  • روش اول: 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه را در یک لیوان آب جوش ریخته و اجازه دهید تا خنک گردد. تخم مرغ ها را با 100 گرم شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل هم بزنید تا پف نموده و کرمی گردد. سپس 180 گرم آرد شیرینی پزی، یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نسکافه خنک شده را به مواد اضافه نموده و مجدداً هم بزنید. خمیر را در سینی فر ریخته و به مدت 10 دقیقه در دمای 220 درجه بپزید.
  • روش دوم: یک بسته پودر کیک آماده را به همراه تخم مرغ ها، نصف پیمانه آب و نصف پیمانه روغن با همزن مخلوط نموده و پس از پخش کردن مواد در سینی فر، آن را به مدت 8 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید.

جمع بندی

در این مقاله از وبلاگ گردشگر مدرن ، طرز تهیه رولت تیرامیسو به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شد. روش معرفی شده در این آموزش، دستور رولت تیرامیسو به سبک ایتالیایی و حرفه ای است. اگر شما زمان کافی برای طی کردن مراحل این دستورالعمل در اختیار ندارید، می توانید از طرز تهیه رولت تیرامیسو به روش های سریع تر که در سرانجام مطرح شدند بهره بگیرید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه رولت تیرامیسو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت تیرامیسو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید