پیراشکی گوشت با سیب زمینی، ترد و خوشمزه

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، شما می توانید برای شام یا ناهار به راحتی تهیه کنید زیرا زمان بسیار کمی برای تهیه این پیراشکی ضروری است.

پیراشکی گوشت با سیب زمینی، ترد و خوشمزه

پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی خانگی با خمیر پیراشکی آماده است. می توانید از مواد میانی مختلف استفاده و داخل خمیر قرار دهید و در تابه سرخ کنید. در تهیه این پیراشکی به دلخواه می توانید از انواع پنیرها بهره ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

  • سیب زمینی 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • قارچ 6 عدد
  • هویج 1 عدد
  • خمیر پیراشکی 1 بسته
  • سس کچاپ به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پول بیبر، پاپریکا، آویشن و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم گردد. سپس از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد.

مرحله دوم

در ادامه باید گوشت چرخ نموده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد فلفل دلمه خردشده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه قارچ ها را خرد و به همراه هویج رنده شده و ادویه ها به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست و آب اضافه قارچ کشیده گردد. در خاتمه 1 الی 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس سیب زمینی سرخ نموده را نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.

مرحله سوم

خمیر پیراشکی حاضری را باید روی سطح کار قرار دهید و بعد از مواد وسط آن قرار دهید و از وسط خمیر را تا کنید و دور تا دور آن را چین دهید یا با چنگال فیکس کنید. سپس داخل یک تابه کمی روغن بریزید و پیراشکی گوشت با سیب زمینی را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته گردد. سپس از تابه درآورید و داخل ظرف روغن گیر قرار دهید و به همراه سس دلخواه سرو کنید. اگر می خواهید غذای شما شور نگردد، برطرف شوری غذا با راهکارهای ساده را بخوانید.

فوت و فن های دستور پخت پیراشکی گوشت با سیب زمینی

  • لازم نیست پیراشکی ها داخل روغن شناور باشند.
  • در مواد میانی کمی پنیر پیتزا رنده شده نیز بریزید.
  • می توانید پیراشکی گوشت با سیب زمینی را فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.
  • به جای گوشت می توانید از مرغ ریش شده یا نگینی نیز بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ته چین گردو خوشمزه بدون مرغ را بخوانید.

منبع: پارسی دی

منبع: پیام دلتا

به "پیراشکی گوشت با سیب زمینی، ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیراشکی گوشت با سیب زمینی، ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید