سوپ ماست ترکی با گوشت قلقلی

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، این سوپ بسیار خوش طعم است و مردم ترکیه آن را در روزهای سرد زمستان تهیه و با گوشت قلقلی سرو می نمایند.

سوپ ماست ترکی با گوشت قلقلی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • سه حبه سیر رنده شده
  • فلفل چیلی
  • ¼ پیمانه برنج
  • 5 پیمانه آب
  • دو پیمانه ماست یونانی
  • نمک و فلفل
  • جعفری و گشنیز
  • گوشت قلقلی پخته شده

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و سیر را 3 تا 5 دقیقه تفت دهید. برنج و فلفل را اضافه کنید. نمک بزنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا برنج برشته گردد.
  2. آب را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پخته شوند. وقتی برنج نرم شد، ماست را اضافه کنید و در صورت احتیاج، نمک و فلفل اضافه کنید.
  3. سوپ را در کاسه بکشید، روی آن گوشت قلقلی قرار دهید و با گشنیز تازه تزئین کنید.
  4. برای تهیه گوشت قلقلی، 450 گرم گوشت چرخ نموده، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، یک قاشق غذاخوری نعنا خرد شده، یک حبه سیر خرد شده، نصف قاشق چایخوری زیره سبز و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس در دست قلقلی و آنها را در تابه سرخ کنید تا پخته و طلایی شوند.
منبع: فوت و فن / food52.com

به "سوپ ماست ترکی با گوشت قلقلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ ماست ترکی با گوشت قلقلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید