راهنمای آسان و عملی برای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، امروزه ام دی اف به عنوان جایگزینی ارزان برای چوب ، یکی از پرطرفدارترین و رایج ترین مواد برای مبلمان و کابینت است ؛ زیرا یک متریال ارزان بوده و به راحتی پردازش و فراوری می شود. با این حال ، کابینت ساخته شده از مواد MDF می تواند در طول سال ها فرسوده شود. بنابراین ، ممکن است لازم باشد سطوح کهنه را با رنگ آمیزی یا لاک زدن مجدد بازسازی کنید. اگرچه ممکن است این فرآیندهای بازسازی در نگاه اول ساده به نظر برسند ، اما برای اینکه مرتکب اشتباهاتی نشوید ، باید از خواص مواد مطلع باشید. در این راهنمای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف ، نکات برجسته و جزئیاتی را که باید به آنها توجه کنید به اشتراک می گذاریم.

راهنمای آسان و عملی برای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف

تفاوت رنگ آمیزی کابینت ام دی اف با نقاشی چوب چیست؟

ام دی اف از فشرده سازی قطعات کوچک چوب با رزین و موم فراوری می شود. در نتیجه، ماده جاذب بسیار بیشتری نسبت به چوب است و باید از این نظر مورد توجه قرار گیرد. مواد ام دی اف باید قبل از رنگ آمیزی غیر قابل نفوذ باشد.

استفاده از پرایمر برای آب بندی قبل از رنگ آمیزی

برای این فرآیند آب بندی که به آن اشاره کردیم ، باید قبل از رنگ آمیزی کابینت ام دی اف ، یک لایه آستر یا چسب PVA بمالید ؛ همانطور که قبل از رنگ آمیزی دیوارها یا چوب ها ، آستر می زنید.

مواد رنگ آمیزی کابینت ام دی اف چیست؟

در حالی که رنگ های روغنی ایده آل هستند ، اما همه دوست ندارند از آنها استفاده نمایند ؛ زیرا این فرآیند بسیار پیچیده است. علاوه بر این ، رنگ های روغنی احتیاج به استفاده از تینر داشته که بوی شیمیایی قوی دارد. برترین گزینه استفاده از رنگ های اکریلیک یا لاتکس ام دی اف غیر آب (بر پایه حلال) است. شما می توانید با توجه به سلیقه خود یک روکش براق یا مات انتخاب کنید. صرف نظر از این ، از استفاده از رنگ لمینت مبتنی بر آب خودداری کنید ؛ زیرا این ماده رطوبت را جذب نموده و باعث آسیب تماشا رنگ می شود.

هنگام رنگ آمیزی کابینت ام دی اف این کار را نکنید!

کابینت ام دی اف را به روش مبلمان چوبی سمباده نزنید ؛ زیرا هنگام برش یا سمباده ، فرمالدئید آزاد می نماید.

مرحله 1- چگونه رنگ آمیزی کابینت ام دی اف را انجام دهیم؟

با انتخاب مبلمانی که قصد رنگ آمیزی آن را دارید آغاز کنید. در خصوص رنگ تصمیم بگیرید. برای نتیجه بهتر ، قبل از رنگ آمیزی باید سطح را آب بندی کنید ؛ به خصوص اگر کابینت تازه یا ام دی اف خام را رنگ می کنید. برای کابینت قدیمی تر ، اگر از قبل یک لایه رنگ وجود دارد و نمی توانید قسمت های در معرض MDF را ببینید ، احتیاجی به انجام این کار نخواهید داشت.

مرحله 2- دستگیره ها را بردارید

برای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف ، دستگیره های موجود را با استفاده از پیچ گوشتی از کابینت جدا کنید. توصیه می کنیم در این مرحله از پیچ گوشتی برقی استفاده نکنید ؛ زیرا پیچ هایی که معمولا در این کابینت ها استفاده می شود از مواد نسبتا نرم تری ساخته شده اند و در صورت استفاده از پیچ گوشتی برقی ممکن است آسیب دیده و مجبور به تعویض پیچ ها شوید.

مرحله 3- کشوهای جلویی را بردارید

برای مراحل رنگ آمیزی کابینت ام دی اف ، در صورت امکان کشوها را بردارید و یا درهای کابینت را جدا کنید. اگر نمی توانید این قسمت ها را بردارید ، باید قسمت هایی را که نمی خواهید رنگ کنید ، بپوشانید. با استفاده از چسب نواری می توانید سطوح را محافظت کنید.

مرحله 4- سطح را تمیز کنید

قبل از آغاز رنگ آمیزی کابینت ام دی اف ، باید سطح را کاملا پاک کنید تا هرگونه روغن یا کثیفی از بین برود. یک اسفنج را در آب صابون فرو کنید. قبل از پاک کردن مبلمان ، آب اضافی را فشار دهید تا کثیفی و روغن پاک شود. قبل از رنگ آمیزی اجازه دهید سطح کاملا خشک شود.

مرحله 5- سطح ام دی اف مبلمان را سنباده بزنید

برای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف باید سطح را کمی متخلخل تر کنید تا کابینتی رنگ را بگیرد. برای این کار سطح ام دی اف کابینت مورد نظر را کمی سنباده بزنید.

توجه- رنگ موجود را به طور کامل سمباده نزنید. در غیر این صورت ، باید قبل از رنگ آمیزی ، پرایمر یا چسب PVA را مجدداً بمالید تا از جذب رطوبت از رنگ مواد جلوگیری شود. علاوه بر این ، همانطور که در بالا ذکر شد ، نباید سطح MDF خام را مانند مواد چوب خیلی شدید سنباده بزنید. علاوه بر این ، استفاده از ماسک را از قلم نیاندازید تا از گرد و غبار سنباده مصون باشید.

مرحله 6- گرد و غبار روی سطح را تمیز کنید

پس از اتمام سنباده ، یک بار دیگر سطح را با یک پارچه خشک پاک کنید تا گرد و غبار به جای مانده روی کابینت پاک شود و آن را صاف و تمیز نمایید.

مرحله 7- رنگ را مخلوط نموده و آغاز به کار نمایید

برای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف ، قوطی اسپری را به خوبی تکان دهید تا رنگ مخلوط شود و به قوام یکدست برسد. پس از تکان دادن کافی و مخلوط کردن رنگ ، یک لایه رنگ روشن به مبلمان بزنید. اجازه دهید این اولین لایه رنگ استراحت کند و بعد از اتمام کار به مدت 5 دقیقه روی سطح بنشیند.

مرحله 8- لایه دوم را بمالید

در مرحله بعدی رنگ آمیزی کابینت ام دی اف ، پس از اینکه اولین لایه رنگ کامل شد و رنگ به مقدار کافی ثابت شد ، لایه دوم را برای پوشاندن کل سطح اعمال کنید. همواره آنالیز کنید تا مطمئن شوید که گوشه ها یا سایر قسمت های قابل مشاهده را از دست ندهید. کابینت را کنار بگذارید و صبر کنید تا رنگ روی سطح خشک شود.

مرحله 9- کابینت را پس از رنگ آمیزی دوباره جمع کنید

کابینتی که با سطح ام دی اف رنگ می کنید باید در عرض یک یا دو ساعت کاملاً خشک شوند. البته توصیه می کنم چندین بار آنالیز کنید تا رنگ کاملا خشک شده باشد و سپس به مراحل مونتاژ بروید. بعد از خشک شدن کامل رنگ ، کشوها ، دستگیره ها و … را دوباره سرهم کنید. خلاصه تمام قسمت هایی را که قبل از رنگ آمیزی کابینت ام دی اف جدا کردید ، دوباره سرهم کنید. اکنون می توانید کابینت ام دی اف را که به تازگی رنگ آمیزی شده در جای خود قرار دهید.

جمع بندی

همانطور که در بالا اشاره کردیم ، ام دی اف یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین متریال های امروزی است و گزینه های متریال ام دی اف اغلب در کابینت های آشپزخانه و حمام دیده می شود. اگر در آشپزخانه یا حمام خود کابینت ام دی اف و یونیت آشپزخانه یا حمام دارید و می خواهید آنها را رنگ آمیزی کنید ، مراحل ذکر شده را انجام دهید. هنگام رنگ آمیزی کابینت ام دی اف آشپزخانه و حمام ، از قلم نیاندازید که درب کابینت ها را از قسمت های واحد ثابت جدا کنید تا فرآیندها بسیار آسان تر شود.

منبع: اتاق

به "راهنمای آسان و عملی برای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای آسان و عملی برای رنگ آمیزی کابینت ام دی اف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید