قهوه میکس 50 ، 50 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، قهوه میکس 50 - 50

در این مطلب از مجله گردشگری خبرنگاران شما را با قهوه میکس 50 - 50 آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

قهوه میکس 50 ، 50 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در سراسر دنیا است که انواع مختلفی دارد. این نوشیدنی دلچسب به علت داشتن کافئین خستگی و خواب آلودگی را از بین می برد. علاوه بر این قهوه یک نوشیدنی کاملا سالم و سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد غذایی مفید است و نقش موثری در سلامت دارد. شما می توانید قهوه را برای آغاز یک صبح دل انگیز و یا برطرف خستگی در یک عصر دلپذیر انتخاب کنید.

  • قهوه 70 - 30 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)

گاهی اوقات شما اندازهی کافئین در قهوه خود می خواهید، اما نه به اندازه معمول، به همین علت است که ما قهوه میکس اسپرسو 50/50 را به شما پیشنهاد می دهیم. این ترکیب با میکس دانه های قهوه عربیکا و قهوه روبوستا تعادل کاملی از طعم و کافئین را برای شما فراهم نموده است که ترکیبی مساوی از دانه های Robusta 50 و Arabica 50 می باشد. بنابراین با قهوه ای روبرو هستید که از اسیدیتی (احساس ترشی) کم، شیرینی میانه و تلخی برخوردار است.

طعم قهوه میکس بیشتر شیرین می شود و نت هایی از شکلات و آجیل به آن اضافه می شود. در حال حاضر این ترکیب به شدت مناسب برای کسانی است که هم علاقه به کافئین دارند و هم دوست دارند تا عطر و طعم بی نظیر یک قهوه عربیکا را بچشند.

طعم به دست آمده از مخلوط قهوه میکس اسپرسو 50-50 شیرین، متعادل و پیچیده است که حاوی میوه های توت مانند است که با طعم های عمیق تر بادام و کاکائو گرد می شود. یک قهوه عالی برای افرادی که مصرف کافئین را کمتر می خواهند یا برای مواقعی که می خواهید یک قهوه خوشمزه با کمی کافئین کمتر داشته باشید…

قهوه میکس اسپرسو 50-50 با درجه برشتگی مدیوم رست شده است، اسیدیته این میکس میانه است. تلخی این میکس فوق العاده میانه رو به پایین است و کافئین آن نیز میانه می باشد. این قهوه را می توان در دم آوری قهوه با فرنچ پرس و موکاپات و بعلاوه در عصاره گیری با اسپرسوسازهای برقی استفاده نمود. بعلاوه برای استفاده در اسپرسوسازهای برقی، طعم تلخ این مدل بیشتر نمایان شده و نتیجه نهایی در فنجانتان؛ اسپرسویی کاملا تلخ می باشد.

خواص قهوه

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های دنیا است که در بسیاری از کشورها به شکل روزانه مصرف می شود و تأثیرات بسیاری روی سلامتی دارد. قهوه به علت اینکه حاوی کافئین است، می تواند عملکرد مغز را تقویت کند. کافئین باعث می شود تا مغز به صورت موقتی انرژی بیشتری دریافت نموده و افزایش تمرکز و توجه را تجربه کند. بعلاوه، بعضی مطالعات نشان داده اند که مصرف معتدل قهوه می تواند بهبود حافظه و عملکرد شناختی را نیز در پی داشته باشد.

مصرف قهوه می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع دو را کاهش دهد. برای بیماران مبتلا به سرطان پروستات و سینه، مصرف قهوه می تواند به بهبود علائم بیماری و کاهش خطر عود بیماری یاری کند.

مصرف قهوه در کنترل وزن و متابولیسم موثر است. قهوه حاوی کافئین است که می تواند سطح انرژی را در بدن افزایش داده و عملکرد متابولیسم را بهبود دهد. از آنجایی که، مصرف قهوه اشتها را کاهش داده و سطح اشباعی را در بدن بالا می برد؛ به همین جهت تاثیر زیادی در کنترل وزن دارد. نوشیدن قهوه قادر است خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را نیز کاهش دهد.

یکی از تأثیرات مهم قهوه، افزایش فعالیت ورزشی است. با مصرف قهوه قبل از ورزش، افراد می توانند تمریناتشان را با قدرت و انرژی بیشتری انجام دهند. به علاوه، مصرف قهوه قبل از ورزش می تواند بهبود عملکرد ورزشی را نیز به همراه داشته باشد. یکی از مزایای مصرف قهوه قبل از ورزش، افزایش استقامت ورزشی است. به عبارت دیگر، مصرف قهوه می تواند به ورزشکاران یاری نماید تا بیشترین ظرفیت استقامتی خود را در طول تمرینات ورزشی به کار بگیرند.

به طور خاص، مصرف قهوه قبل از ورزش می تواند بهبود عملکرد در ورزش های استقامتی مانند دویدن، دوچرخه سواری، قایق رانی و بعلاوه ورزش های مقاومتی در باشگاه و ورزش های متناوب مانند فوتبال و راگبی را به همراه داشته باشد.

قهوه به علت خواص محرکی که دارد، از اثرات تقویت نماینده خلق و خو برخوردار است. ماده فعال اصلی قهوه کافئین است، یک محرک طبیعی که با مسدود کردن گیرنده های آدنوزین در مغز عمل می نماید و منجر به افزایش هوشیاری و بهبود خلق و خو می شود. به علاوه کافئین می تواند فراوری و انتشار انتقال دهنده های عصبی تقویت نماینده را بیشتر کند. این اثرات به خاطر افزایش سطح هورمون های سرتونین و دوپامین در مغز است.

با این حال، مصرف زیاد قهوه می تواند به مسائل خواب و اضطراب منجر شود. برترین راه برای استفاده از خواص قهوه، مصرف معقول و متعادل آن است. توجه داشته باشید که مصرف قهوه نباید به عنوان تنها روش برای کنترل وزن استفاده شود. برای رسیدن به وزن سالم و پایدار، مصرف ترکیبی از مواد غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف متعادل قهوه و دیگر نوشیدنی ها مهم است.

تفاوت قهوه ربوستا با عربیکا

ترکیبات شیمیایی دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با یکدیگر متفاوت هستند. به طور کلی، دانه های قهوه عربیکا دارای اسید کلروژنیک بیشتری هستند که باعث می شود طعم آن به مراتب شیرین تر باشد. در حالی که دانه های قهوه روبوستا اسید کافئیک بیشتری دارد که طعم آن را تلخ تر می نماید. بعلاوه، دانه های قهوه روبوستا از کمترین اندازه روغن برخوردار هستند که منجر می شود در تهیه قهوه، این دانه ها کمتر ترش شوند.

دانه های قهوه عربیکا و روبوستا از نظر شکل ظاهری با هم تفاوت دارند. شکل دانه های قهوه عربیکا بیضی یا بندانگشتی است که در بخش مرکزی آن، یک شکاف ظاهری وجود دارد. در حالی که دانه های قهوه روبوستا دارای شکل کروی و بدون شکاف هستند. بعلاوه، دانه های قهوه روبوستا در مقایسه با دانه های قهوه عربیکا بزرگ تر هستند.

دانه های قهوه عربیکا و روبوستا در محیط رشد با یکدیگر متفاوت هستند. دانه های قهوه عربیکا در ارتفاعات بالا و در منطقه ها با آب و هوای مرطوب فراوری می شوند. در حالی که فراوری دانه های قهوه روبوستا در ارتفاعات کمتر و در منطقه ها با آب و هوای گرم و خشک انجام می شود. بعلاوه، دانه های قهوه روبوستا به علت مقاومت بیشتر در برابر آفات و بیماری ها، در محیط هایی که شرایط کشت سخت تری دارند، بهتر جواب می دهند.

با توجه به ویژگی های طعمی و عطری قهوه ربوستا و عربیکا، افراد می توانند برای خودشان نوعی از قهوه را انتخاب نمایند که برترین گزینه برای سلیقه و نیازهایشان باشد.

تفاوت بین قهوه عربیکا و قهوه روبوستا، در صنعت قهوه بسیار مهم است. در حالی که هر دو نوع قهوه دارای ویژگی های منحصربه فردی هستند، اما تفاوت های آن ها به شکل قابل توجهی در قیمت، مزه، عطر و طعم قهوه تاثیر می گذارد.

یکی از اصلی ترین تفاوت های قهوه عربیکا و قهوه روبوستا، در محتوای کافئین آن هاست. مقدار کافئین قهوه روبوستا در مقایسه با قهوه عربیکا بیشتر است. بنابراین، افرادی که در پی اندازه بیشتری انرژی هستند، قهوه روبوستا را ترجیح می دهند.

علاوه بر این، قهوه عربیکا دارای مزه و عطری ملایم تر و شیرین تر است، در حالی که قهوه روبوستا مزه و عطری تلخ تر و قوی تر دارد. به همین علت، بسیاری از افراد، به مزه و عطری ملایم تر و شیرین تر در قهوه علاقه دارند که در این صورت، قهوه عربیکا برترین انتخاب برای آن هاست.

در نهایت، تفاوت بین قهوه عربیکا و قهوه روبوستا در قیمت آن ها نیز قابل توجه است. قهوه عربیکا به علت کمیابی و کیفیت بالای آن، گران تر از قهوه روبوستا است. بنابراین، در صورتی که قیمت برای شما مهم است، قهوه روبوستا برترین گزینه برای شماست.

منبع: تاپ تراول

به "قهوه میکس 50 ، 50 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قهوه میکس 50 ، 50 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید