20 عادت غذایی شگفت انگیز برای فصل بهار

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، بیایید و برای شیوه تغذیه در آغاز سال نو عهد هایی ببندیم.

20 عادت غذایی شگفت انگیز برای فصل بهار

خیلی ها رسم دارند در آغاز سال نو با خود عهد و پیمان هایی برای طول سال می بندند.

چه بهتر که برای شیوه تغذیه نیز در آغاز سال، عهد هایی ببندیم. پیشنهاد ما این بیست عادت خوب غذایی است.

روز را با میوه آغاز کنیم

صبحانه وعده مناسبی برای گنجاندن یک یا دو میوه در کنار نان و پنیر است تا احتیاج ما به بخشی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و فیبر تأمین گردد.

برنج مان را آبکش نکنیم

آبکش کردن برنج به تصور آنکه نشاسته آن از بین می رود اشتباه است، چون بیش از 80 درصد برنج را نشاسته تشکیل می دهد و با آبکش کردن چیزی از آن از دست نمی رود.

آب زیاد بخوریم

آب مفید ترین نوشیدنی است و یک لیوان آن حتی یک کالری هم ندارد. آب سموم بدن را دفع می نماید و برای تنظیم سوخت و ساز بدن مفید است.

قندهایمان را ریز کنیم

حبه های قند امروزی که به صورت آماده و قالبی خریداری می کنیم، قابلیت آن را دارند که به چهار حبه کوچک تر تقسیم شوند تا تعداد قندی که در طول روز می خوریم کاهش یابد. بعضی ها در طول روز ناخود اگاه 10 فنجان چای می خورند و بی توجه به آن، تعداد قند دریافتی شان به رقم سرسام آوری می رسد.

با روغن جامد خداحافظی کنیم

روغن های جامد سرشار از اسید های چرب اشباع هستند که برای قلب و عروق ما زیانبارند. عروق را تنگ می نمایند و خطر حمله های قلبی را افزایش می دهند.

چیپس نخوریم

چیپس حتی یک فایده تغذیه ای هم ندارد که به آن دلخوش کنیم. نشاسته، چربی نامناسب و نمک، ارمغان نامیمون چیپس برای بدن است.

بگذاریم چای مان اندکی خنک گردد

چای داغ هم برای حنجره خوب نیست و هم سبب می گردد ما قند زیادی با هر فنجان، یا استکان، یا لیوان چای بخوریم.

نان سفید استفاده نکنیم

نان ها اگر سبوس دار باشند هم بهتر ما را سیر می نمایند و هم اینکه تا حدودی مانع جذب کلسترول می شوند. نان های سفید قندخون را سریع بالا می برند و زمینه ابتلا به بیماری دیابت را مهیا می نمایند.

سیر و پیاز را در برنامه غذایی مان بگنجانیم

گرچه سیر و پیاز ممکن است به ظاهر بد بو باشند، اما اتفاقاً خاصیت آن ها به خاطر همان ترکیبات گوگردی است که بوی ناخوشایندی دارند. مزمزه کردن کمی چای خشک، یا جویدن چند برگ جعفری می تواند از بوی بد دهان ناشی از خوردن سیر و پیاز جلوگیری کند.

هیچ وعده غذایی را حذف نکنیم

با حذف یک وعده غذایی تمایل ما به وعده بعدی بیشتر می گردد، ضمن این که با خوردن هله هوله ها، جای وعده نخورده را با مواد غیر مفید پر می کنیم.

نمکدان ها را در ویترین بگذاریم

نمک به خاطر بالا بردن فشارخون و افزایش احتمال ایجاد بیماری های مزمن باید تا حد ممکن محدود گردد. می توانیم عادت کنیم که به خیار نمک نزنیم و غذای سفره را کم نمک بخوریم. استفاده از آبلیمو و چاشنی های مفید دیگر در این زمینه به ما یاری می نماید.

گوجه فرنگی خور باشیم

گوجه فرنگی ضمن این که خواص بسیاری از میوه ها را در خود جا داده، کالری کمی نیز دارد. گنجاندن آن حتی در هر سه وعده غذایی مفید است، چون سبب افزایش جذب آهن از غذا های گیاهی می گردد.

با کالباس و سوسیس سرسنگین باشیم

کالباس و سوسیس حاوی مواد افزودنی به ویژه ترکیبات نیترات هستند که در بدن تبدیل به ماده سرطان زای نیتروزآمین می شوند. سعی کنیم از آن ها به ندرت استفاده کنیم.

ماهی بخوریم

اگر شب عید سبزی پلو با ماهی دارید نوش جان تان، ولی ماهی را نباید سالی یک بار خورد باید هفته ای یک تا دو بار در برنامه غذایی مان بگنجانیم. ماهی های سرشار از پروتئین در کنار چربی های مفید، ید و حتی کلسیم به خاطر استخوان های ریزی هستند که حین طبخ ذوب می شوند.

دیر شام نخوریم

فاصله بین شام تا هنگام خواب بهتر است نزدیک به دو ساعت باشد. این توصیه نه بخاطر آن است که خیال کنیم ناهار چاق می نماید و شام چاق نمی نماید. این توصیه برای آن است که خواب راحت و آسوده ای داشته باشیم.

شیرینی های کوچک بخریم

در ایام نوروز خوردن شیرینی زیاد، می تواند سلامتی ما را به خطر بیندازد. هرچه شیرینی ها کوچک تر باشند طبیعتاً ضرر آن ها نیز کمتر است. اصولاً شیرینی های بزرگ در پذیرایی نباید جایگاهی داشته باشند.

غذایمان را خوب بجویم

جویدن غذا سبب می گردد که هم از مزه غذا لذت بیشتری ببریم هم با غذایی کمتر، احساس سیری بیشتری داشته باشیم و هم اینکه لثه ها و دندان هایمان سالم تر باشند.

از ماست کم چرب غافل نشویم

ماست می تواند علاوه بر تأمین کلسیم، پروتئین و بعضی ویتامین ها به بهبود شرایط میکروبی معده و روده یاری کند. ماست گاهی از شیر هم برای بدن مفیدتر است.

با نوشابه ها قهر کنیم

گرچه آغاز سال، زمان آشتی ما است، اما بهتر است با مزاحمان سلامتی مان قهر کنیم. نوشابه های گاز دارو به علت داشتن قند زیاد، ممانعت در جذب کلسیم و وابستگی که ایجاد می نمایند زیان آورند و مزاحم.

زیاد تعارف نکنیم و تعارف نشویم

در پذیرایی ها به میهمانان خود اصرار زیاد به خوردن نکنید. خودتان هم مغلوب، مقهور و تسلیم میزبان نشوید و به شدت در برابر خوردنی های مضر از خودتان دفاع کنید!

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "20 عادت غذایی شگفت انگیز برای فصل بهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "20 عادت غذایی شگفت انگیز برای فصل بهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید