غذای ایرانی ته دیگ: پیشنهاد نیویورک تایمز
به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، تارنمای روزنامه نیویورک تایمز با معرفی ته دیگ به عنوان یک غذای ایرانی، امتحان آن را به خوانندگان خود توصیه کرد.

سام سیفتون سردبیر بخش غذای روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، با معرفی ته دیگ تحت عنوان آن چه ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می گذارند، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد.
در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که افزون بر برنج، با مواد مختلفی چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است، منتشر شده است.
غذاهای لذیذ و متنوع از جاذبه های گردشگری ایران بوده و در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارند.
منبع: کجارو / ایرنا
تاریخ انتشار: 5 اسفند 1400
آخرین بروزرسانی: 5 اسفند 1400
گردآورنده: travel.wallpaper7.ir
شناسه مطلب: 11237
به "غذای ایرانی ته دیگ: پیشنهاد نیویورک تایمز" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "غذای ایرانی ته دیگ: پیشنهاد نیویورک تایمز"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید