طبع، خواص، مضرات و مُصلح زردآلو در ویکی خبرنگاران

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، بهترین نوع زردآلو رسیده، شیرین و با پوست لطیف است که مغز هسته آن نیز شیرین باشد.

طبع، خواص، مضرات و مُصلح زردآلو در ویکی خبرنگاران

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری وبلاگ گردشگر مدرن، زردآلو درختی است که بومی ترکستان و مغولستان می باشد و انواع وحشی آن در چین دیده می شود و از 3 قرن پیش از میلاد پرورش آن در چین رواج داشته است و به چینی آن را هزینگ Hesing می نامیدند. در سده قبل از میلاد به ایران وارد شده است و به زبان پهلوی هلیک، زردآلوک و شفتالوک ارمنیک نامیده شده است.

خواص و مضرات زردآلو

  • مصرف دانه های تلخ طعم زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین می تواند سبب بروز مسمومیت در افراد شود.
  • در معده به سرعت متعفن و فاسد می شود و نفاخ و موجب آروغ ترش و تب های عفونی است.
  • خشک کرده آن (برگه زردآلو) بهتر از تازه آن است و عوارض کمتری دارد.
  • این میوه در حالت رسیده، آبدار و شیرین، غذای کاملی محسوب می شود و می تواند به تنهایی بجای وعده ناهار مصرف شود و مواد مورد احتیاج بدن را تأمین کند.
  • به تأمین رطوبت بدن یاری می نماید و از غلبه حرارت بر بدن در تابستان جلوگیری می نماید.
  • مانع از یبوست مزاج می شود (در افراد مسن، بچه ها و کسانی که معده ضعیف دارند، بهتر است خشک شده آن (برگه زردآلو) مصرف شود).
  • در صورتی که به خوبی هضم شود، بازکننده انسدادها و برطرف کننده بدبویی دهان است.
  • آشامیدن آب پخته آن مانع جوشش خون و صفرا، تسکین دهنده تشنگی و مسهل صفرا است.
  • در برطرف آروغ و بوی بددهان و التهاب معده مؤثر است.
  • برای کسانی که لاغر خشکیده و نحیف هستند، سودمند است.
  • کسانی که نفخ و رفلاکس شدید معده دارند، بهتر است بجای زردآلوی تازه از برگه خشک آن استفاده کنند.
  • زیاد خوردن آن موجب برص (ویتیلیگو) می شود.
  • می تواند اسید معده و صفرا را به راحتی دفع نماید.
  • برگ زردآلو به صورت دم کرده می تواند اسهال را قطع و برطرف نماید.
  • دم کرده برگ زردآلو برای تسکین درد گوش مفید است و می توانید آن را در گوش خود بچکانید. همچنین صدا هایی که در گوش می آید را برطرف کرده و می تواند باعث برطرف و درمان سنگینی گوش شود.
  • روغن هسته میوه زردآلو پوست را نرم می نماید.
  • میوه زردآلو و هسته شیرین آن با ویتامین C که دارند می توانند از خونریزی لثه جلوگیری کنند، اختلالات رشد بچه ها را برطرف کرده و بدن را تقویت کنند.
  • خون را تصفیه کرده و باعث باز کردن عروق شود.
  • میوه زردآلو با آهن موجود در خود می تواند برای درمان کم خونی استفاده شود.
  • میوه زردآلو به دلیل وجود پتاسیم بالا در خود فشار خون را تنظیم کرده و خون را از آلودگی ها و پلاک ها پاک می نماید. همچنین خاصیت تنظیم کنندگی فشار خون به دلیل وجود پتاسیم در برگه زردآلو نیز وجود دارد.
  • ناشتا خوردن زردآلو، خوردن آن بلافاصله بعد از غذا و هم چنین خوردن آب بعد از آن فوق العاده مضر است.
  • در صورت مصرف به شکل غیر اصولی زود در معده متعفن شده و باعث نفخ، آروغ ترش و تب های عفونی می شود.
  • اگر معده رطوبت غیرطبیعی داشته باشد یا ضعیف باشد، مصرف آن بی زیان نیست و می تواند رفلاکس و نفخ و آبریزش دهان را افزایش دهد.

طبع زردآلو چیست ؟

با وجود اینکه طبع زردآلو سرد و تر است اما هرچه شیرین تر باشد، طبع آن نیز به سمت گرمی و تری می رود. هسته زردآلو نیز طبعی گرم و خشک دارد.

مصلح زردآلو چیست؟

انیسون، زنیان، زیره، روغن زیتون و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج زردآلو هستند.

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا

به "طبع، خواص، مضرات و مُصلح زردآلو در ویکی خبرنگاران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طبع، خواص، مضرات و مُصلح زردآلو در ویکی خبرنگاران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید