تاثیر مصرف کمتر کربوهیدرات ها در کاهش ریسک ابتلا به دیابت

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، بر اساس تحقیقات تازه، افرادی که در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، می توانند با مصرف کمتر کربوهیدرات ها به خود یاری نمایند.

تاثیر مصرف کمتر کربوهیدرات ها در کاهش ریسک ابتلا به دیابت

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، کریستن دورانز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تولین در نیواورلئان، می گوید: پیغام کلیدی این مطالعه این است که رژیم کم کربوهیدرات، در صورت حفظ، ممکن است یک رویکرد مفید برای پیشگیری و درمان دیابت نوع 2 باشد، اگرچه تحقیقات بیشتری مورد احتیاج است.

برای این مطالعه، محققان دو گروه 75 نفره را مورد مطالعه قرار دادند. در یکی، شرکت کنندگان به یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات اختصاص داده شدند. رژیم غذایی گروه دیگر همچون قبل شامل رژیم غذایی عادی خودشان بود.

شش ماه بعد، گروه رژیم کم کربوهیدرات افت بیشتری در هموگلوبین A 1 C داشتند که نشانگری برای سطح قند خون است. آن گروه بعلاوه وزن کم کردند و سطح قند خون ناشتا پایین تری داشتند.

دورانز در ادامه اضافه نمود: ما از قبل می دانیم که رژیم کم کربوهیدرات یکی از رویکرد های غذایی است که در بین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 استفاده می گردد، اما شواهد زیادی در خصوص تأثیر این رژیم بر قند خون در افراد مبتلا به پیش دیابت وجود ندارد. مطالعه آینده می تواند با این هدف انجام گردد که آیا این رویکرد رژیم غذایی ممکن است یک رویکرد جایگزین برای پیشگیری از دیابت نوع 2 باشد یا خیر.

قند خون شرکت کنندگان در مطالعه از سطح پیش دیابت تا دیابت متغیر بود. گروه کم کربوهیدرات شاهد کاهش 0.23 درصدی سطح A 1 C نسبت به گروه رژیم غذایی معمولی بود.

به گفته دورانز، اگرچه این اندازه، جزئی است، اما از لحاظ بالینی معنادار است.

در حالی که چربی ها حدود نیمی از کالری مصرف شده به وسیله افراد گروه کم کربوهیدرات را تشکیل می دادند، اما عمدتاً چربی های تک غیراشباع و پلی غیراشباع سالم موجود در غذا هایی مانند روغن زیتون و آجیل بودند.

پیش دیابت فرد را در معرض افزایش خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 و بعلاوه حمله قلبی یا سکته مغزی قرار می دهد.

دیابت زمانی رخ می دهد که بدن آنطور که باید از انسولین استفاده نمی کند و نمی تواند سطح قند خون را تنظیم کند. حدود 90 درصد از افرادی که این بیماری را دارند به دیابت نوع 2 مبتلا هستند.

علائم می تواند شامل تاری دید، بی حسی دست ها و پا ها و خستگی کلی باشد؛ و می تواند منجر به بیماری قلبی، از دست دادن بینایی و بیماری کلیوی گردد.

منبع: فرارو

به "تاثیر مصرف کمتر کربوهیدرات ها در کاهش ریسک ابتلا به دیابت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر مصرف کمتر کربوهیدرات ها در کاهش ریسک ابتلا به دیابت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید