کدام ورزش در درمان افسردگی موثر است؟
به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، تحقیق مشترک دانشگاه لیمریک ایرلند و دانشگاه ایالتی آیووا آمریکا، گامی اساسی در درک پتانسیل درمانی ورزش محسوب می گردد که فراتر از فواید سلامت جسمانی آن است.
محققان آنالیز کردند که چگونه تمرینات ورزشی مقاومتی می توانند نوعی درمان جایگزین برای اضطراب و افسردگی باشند. این شرایط سلامت روان به علت شیوع بالای آنها و محدودیت های گزینه های درمانی فعلی به عنوان چالش های مهم سلامت عمومی شناخته می شوند.
محققان اظهار کردند که تمرینات ورزشی مقاومتی ممکن است درمان جایگزین در دسترس برای بهبود اضطراب و افسردگی باشد و در عین حال سایر جنبه های مهم سلامتی را نیز بهبود بخشد.
فواید سلامتی تمرینات مقاومتی یا تمرینات تقویت عضلانی به خوبی ثابت شده است، با این حال، تأثیر بالقوه تمرینات مقاومتی در درمان علائم و اختلالات اضطراب و افسردگی نسبتاً مورد مطالعه قرار نگرفته است.
علاوه بر این، مکانیسم های قابل قبول روان شناختی که به ما یاری می نمایند بهتر درک کنیم که چگونه و چرا تمرین مقاومتی ممکن است این نتایج سلامت روان را بهبود بخشد، به خوبی درک نشده اند.
نشان داده شده است که تمرینات مقاومتی فواید سلامتی بی شماری فراتر از رشد عضلات از جمله بهبود تراکم استخوان، افزایش متابولیسم، کاهش خطر بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی، بهبود تعادل و هماهنگی و افزایش سلامت روان دارد.
نتایج این تحقیق در مجله Trends in Molecular Medicine منتشر شده است.
منبع: گردشبان