صادرات روزانه 750 تن سیب زمینی از گمرک بیله سوار
به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، معاون هماهنگی امور مالی استاندار اردبیل گفت: روزانه میانه 750 تن سیب زمینی از گمرک بیله سوار صادر می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های وبلاگ گردشگر مدرن از اردبیل، ارژنگ عزیزی، معاون هماهنگی امور مالی استاندار اردبیل در بازدید از گمرک بیله سوار به همراه ناظر گمرکات استان و رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: در طول 6 ماهه اول امسال 68 هزار تن محصولات کشاورزی از گمرک بیله سوار صادر شده است که 50 هزار تن آن سیب زمینی بوده است.
او اضافه کرد: با شروع فصل برداشت سیب زمینی در استان اردبیل هم اکنون بطور میانه روزانه 30 الی 40 کامیون سیب زمینی به اندازه حدود 750 تن از این گمرک صادر می گردد که این موضوع در ماه های آینده هم تداوم خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور مالی استاندار اردبیل بعلاوه با توجه به مرغوبیت جهانی سیب زمینی اردبیل از صادرکنندگان این محصول خواست تا برای حفظ اعتبار این برند در بسته بندی و درجه بندی محموله های صادراتی نهایت دقت و مراقبت داشته باشند.
ح
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان