ریزش کوه در محور ایلام به دره شهر در حال پاکسازی است
به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن، رئیس پلیس ایلام گفت: امروز یکشنبه سوم فروردین ماه یک خط از راستا ایلام به دره شهر در محدوده تنگه رازیانه به دلیل ریزش کوه و رانش زمین بسته شد که هم اکنون در حال پاکسازی است.

به گزارش وبلاگ گردشگر مدرن به نقل از ایرنا، سرهنگ رضا همتی زاده اظهار کرد: کوشش برای پاکسازی و برقراری تردد در این محور در حال اجرا است و تا زمان اتمام عملیات پاکسازی، تردد در این محور به کندی در جریان است.
وی افزود: ضروری است رانندگان با رعایت مقررات هدایت و رانندگی و رعایت فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی برای پیشگیری از تصادفات اقدام نمایند.
سرهنگ همتی زاده افزود: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر بارش نزولات آسمانی تا روز سه شنبه در استان، سطح محورهای مواصلاتی استان ایلام لغزنده خواهد بود و رانندگان با توجه به کوهستانی بودن منطقه از ترددهای غیرضروری خودداری نمایند.
رئیس پلیس ایلام گفت: در اثر بارش نزولات آسمانی احتمال ریزش کوه در محورهای کوهستانی وجود دارد و رانندگانی که قصد تردد در این جهت و جهتهای کوهستانی استان را دارند باید مراقب باشند تا در صورت ریزش کوه بتوانند از خود واکنش نشان دهند و دچار حادثه نشوند.
سرهنگ همتی زاده به رانندگان توصیه کرد: با توجه به توصیه های مکرر مسئولان در مورد پیشگیری از کرونا، تقاضا داریم از ترددهای غیر ضروری در جاده ها خودداری نمایند.
منبع: همشهری آنلاین